Vremea se menține una ploioasă în data de 2 aprilie și este în vigoare chiar un cod galben.

Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări accentuate, averse şi descărcări electrice, pe arii extinse în regiunile vestice, nordice şi centrale, la deal, la munte şi local în restul teritoriului.Valorile termice, deşi în scădere faţă de ieri, se vor situa în general peste cele normale datei,Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 23 de grade.Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări în regiunile extracarpatice, la munte și cele centrale, viteze mai mari urmând a se înregistra în cele sud-estice, unde se vor depăşi 60 km/h***

În capitală, valorile termice deşi în scădere uşoară faţă de ieri, vor fi peste cele normale perioadei. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei apoi înnorările se vor accentua, iar seara vor fi perioade cu averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va avea intensificări, cu viteze de 45…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 22 de grade.

De interes:  Miron Mitrea, despre numirea Vioricăi Dăncilă la BNR: „Mugur Isărescu a considerat că are o valoare. Să deschidă uși, în mod cert, știe”

La munte, Cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii mixte în timpul zilei, iar noaptea sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări iar Valorile termice vor scădea semnificativ. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.