Vreme rece și închisă în Banat și Crișana

Astăzi, vremea se va menține rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros ziua la munte, unde va continua să ningă și izolat se mai pot cumula 10-15 l/mp. În rest, înnorările vor fi temporare și local vor fi precipitații, slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare la deal și mai ales ploi la câmpie. Vântul va sufla slab la moderat. Izolat va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 8 grade, iar cele minime între -6 și -1 grad, mai scăzute în depresiuni spre -8…-9 grade.

Mâine, vremea va deveni în general închisă. Înnorările se vor accentua treptat. Spre seară și mai ales în cursul nopții, pe arii relativ extinse în Banat și izolat în sudul Crișanei, vor fi precipitații, predominant sub formă de ploaie în zona de câmpie și mixte în zonele de deal. La munte va ninge, iar stratul de zăpadă nou depus va fi mai consistent în Munții Banatului. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în sudul Banatului noaptea, dar și la munte, unde va viscoli temporar ninsoarea.

De interes:  ALERTĂ alimentară în magazine! Produs adorat de copii, RETRAS DE URGENȚĂ. Pericol imens pentru sănătate

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 9 grade, iar cele minime între -3 și 2 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.