Astăzi, vremea va fi în general instabilă, cu valori termice în scădere ușoară. Cerul va prezenta înnorări mai accentuate în cursul zilei, în Banat și la munte unde va ploua pe arii extinse. Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului.

e arii restrânse, îndeosebi în sud și la munte, cantitățile de apă cumulate vor depăși 20…30 l/mp, izolat 40 l/mp. În Crișana va ploua pe arii mai restrânse, iar cantitățile de apă mai însemnate se vor înregistra izolat, îndeosebi în zonele de deal și munte. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări noaptea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 22 de grade, iar cele minime în general între 8 și 13 grade.

Mâine, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor și va continua să se răcească. Cerul va mai prezenta înnorări în sud-est și la munte unde îndeosebi în cursul zilei vor fi averse, izolat mai însemnate cantitativ. În rest, cerul va fi variabil și doar izolat vor fi condiții pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua, apoi va slabi treptat în intensitate.

De interes:  VREAU SĂ DEMONSTREZ  CĂ SE POATE ȘI ALTFEL

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 21 de grade, iar cele minime în general între 2 și 7 grade.

The post Vreme ploioasă și răcoroasă în vestul țării appeared first on Realitatea de Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.