Astăzi, vremea se menține închisă, cu valori termice mai ridicate decât cele normale. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse va ploua, iar trecător, în zona de deal din Crișana, vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte va ninge și se va depune strat de zăpadă consistent. Cantitățile de apă cumulate vor depăși, mai ales la deal și munte, 15-20 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului, depășind la rafală 50-60 km/h. La munte, vântul va sufla tare, cu viteze la rafală de 80-90 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada, iar vizibilitatea va fi redusă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 9 grade, iar cele minime între 0 și 3 grade.

Mâine, valorile termice se mențin mai ridicate decât mediile multianuale pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros, iar pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații, predominant sub forma de ploaie la câmpie, mixte la deal și ninsori la munte. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și la munte.

De interes:  100% TU DECIZI! Marton Arpad, deputatul UDMR înfrățit în rele cu pesediștii. Alesul cuplat bine la banul public

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 8 grade, iar cele minime între 0 și 4 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.