Astăzi, vremea va deveni deosebit de caldă. Cerul variabil, va prezenta înnorări seara și noaptea îndeosebi în Crișana, unde pe arii restrânse vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Vântul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 25 de grade, iar cele minime între 2…3 grade în depresiuni și 8…9 grade la deal.

Mâine, vremea se va răci accentuat față de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult noros ziua, când pe arii relativ extinse în Crișana și local în Banat vor fi ploi și averse. Noaptea, precipitațiile se restrâng spre zona de munte, unde vor predomina ninsorile. Vântul va sufla în general moderat, cu cele mai mari viteze în nordul Crișanei, tare pe creste.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 12 și 17 grade, iar cele minime între 0…1 grad și 6…7 grade, în sudul Banatului, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

De interes:  Șansele Elenei Udrea de a nu fi predată în România. Ce s-a întâmplat în Bulgaria - Dezvăluiri exclusive la Culisele statului paralel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.