Voința Lupac se bate cu Ripensia în Cupă! CSM Reșița intră și ea în competiție – Banat FM

Voința Lupac se bate cu Ripensia în Cupă! CSM Reșița intră și ea în competiție

Echipa de fotbal Voința Lupac poate fi considerată o specialistă a competiției de Cupă. Câștigătoare a fazei județene, formația antrenată de Boșco Vișatovici a reușit să depășească două tururi naționale, eliminând echipele CSM Lugoj și CS Hunedoara – două grupări care au evoluat sezonul trecut în Liga a III-a. Urmează acum un examen și mai dificil, pentru că noua adversară a Voinței vine din Liga a II-a: în turul III, campioana cărășeană va primi acasă replica celebrei Ripensia Timișoara.
„Marți ne așteaptă un joc foarte important cu o echipă de Liga a II-a: Ripensia, una dintre echipele cele mai galonate ale țării, prima formație care a câștigat Cupa României. Ne dorim să facem o figură frumoasă, să aducem cât mai mulți suporteri la meci, și, de ce nu, să trecem și de cei de la Ripensia. Din păcate, avem doi jucători accidentați și nu ne vom putea baza pe ei, dar încercăm să stabilimun prim 11 competitiv până la ora disputării jocului”, a declarat Boșco Vișatovici.
Partida Voința Lupac – Ripensia Timișoara se va disputa mâine, de la ora 17.30, pe stadionul comunal din Lupac. De remarcat că în acest tur al Cupei României intră în competiție și CSM Reșița. Gruparea din Valea Domanului va juca miercuri, de la ora 17.30, pe terenul formației Inter Petrila.

De interes:  Liga 1: CFR Cluj-Sepsi OSK 3-0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.