Voința Lupac își continuă aventura în Cupă! Cărășenii au trecut și de CS Hunedoara – Banat FM

Voința Lupac își continuă aventura în Cupă! Cărășenii au trecut și de CS Hunedoara

Voinţa Lupac se descurcă perfect în Cupa României! După ce a trecut de CSM Lugoj în primul tur naţional, campioana Caraş-Severinului a încurcat şi socotelile formaţiei CS Hunedoara. Disputată ieri pe stadionul comunal din Lupac, partida programată în turul doi al Cupei României a consemnat un joc relativ echilibrat, cu ocazii la ambele porţi, dar fără modificări pe tabelă. Spre finalul meciului, când toată lumea se gândea deja la prelungiri, Voinţa a dat lovitura. Alexandru Nicola a finalizat spectaculos în minutul 85, stabilind şi scorul final: Voinţa Lupac – CS Hunedoara 1-0. Un succes meritat, a spus după meci antrenorul Boşco Vişatovici.

„Vreau în primul rând să-mi felicit elevii pentru o victorie meritată. Am avut o ocazie monumentală în minutul 1, apoi în minutul 18 și în minutul 24 alte șanse de gol, din păcate nefructificate. Puteam să tranșăm meciul încă din prima repriză. Până la urmă, echipa mai bună a câștigat totuși, îmi felicit băieții, am reușit să scoatem din competiție o echipă de tradiție, care evoluează în Liga a III-a.”
În urma rezultatului de ieri, Voința Lupac se califică în faza a treia a Cupei României, care va avea loc pe 28 august. La această fază vor participa 54 de echipe: 30 de formații calificate din faza a II-a naţională, 13 echipe din Liga a III-a şi 11 grupări din Liga a II-a. Se vor disputa în total 27 de meciuri.

De interes:  Medicul Adrian Marinescu a anunțat când va începe să scadă numărul de infecții respiratorii în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.