Voința Lupac înfruntă Fortuna pentru un loc în Liga a III-a! Primul meci al dublei de baraj se joacă mâine la Lupac – Banat FM sound factory

Examen major pentru fotbalul cărășean. Mâine, Voința Lupac, campioana județului Caraș-Severin, joacă turul dublei de baraj pentru promovare, contra campioanei din Timiș. În fața suporterilor de acasă, cărășenii speră să scoată un rezultat bun, care să le asigure prima șansă la accederea în Liga a III-a.
Voința Lupac a câștigat actualul sezon al Ligii a IV-a Caraș-Severin cu un bilanț foarte bun. Elevii lui Boșco Vișatovici au înregistrat 21 de victorii, trei egaluri și nicio înfrângere în fața colegelor din eșalonul 4. De cealaltă parte, campioana timișeană Fortuna Becicherecu Mic a încheiat competiția județeană cu 26 de victorii, 5 egaluri și o înfrângere – însă într-un campionat superior celui cărășean, atât ca nivel, cât și ca număr de echipe. Fortuna are jucători de valoare, dar nici fotbaliștii Voinței nu sunt lipsiți de calități, iar cel mai important atu al formației din Lupac ar putea fi omogenitatea. E o dublă grea, dar Voința are șansa ei, spune antrenorul Boșco Vișatovici.”Ne așteaptă o dublă de baraj cu campionii din Timiș, i-am văzut jucând, sunt o echipă solidă, cu jucători cu experiență, fotbaliști de certă valoare. Eu am vorbit cu băieții, am încercat să-i motivez amintindu-le ce am realizat anul acesta, și sper ca la final de tur și retur, să fim noi cei care promovează în Liga a III-a”, a declarat Boșco Vișatovici.
„Noi avem speranța că fotbaliștii din Lupac vor face o figură frumoasă și o să reprezinte cu cinste județul, cu toate că întâlnesc un dream-team, o echipă foarte bună și foarte experimentată. Dorim mult succes Voinței și vom fi alături de campionii noștri”, a spus, la rândul său, Viorel Lolea, președintele AJF CS.
Turul dublei de baraj Voința Lupac – Fortuna Becicherecu Mic se va disputa mâine, de la ora 18.00, pe stadionul comunal din Lupac, iar meciul retur găzduit de campioana timișeană e programat în data de 22 iunie, de la ora 17.30.

De interes:  Nicolae Ciucă e cap de listă la prezidențiale – Ce alți favoriți are PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.