VIITURILE au făcut prăpăd în județul Timiș: apele au năvălit în curțile oamenilor, zeci de localități au rămas fără curent

Codul roșu de ploi torențiale a făcut ravagii. Județul Timiș a fost lovit de viituri puternice, iar pompierii s-au luptat toată noaptea cu inundațiile și cu fenomenele meteo extreme. Curțile oamenilor au fost inundate, iar mai multe străzi au devenit impracticabile. 

Ploile de cod roșu care au căzut aseară au lăsat în urma curți și străzi inundate în mai multe localități din județul Timiș. Orașul Lugoj a fost înghițit de ape iar pompierii au fost nevoiți să evacueze mai multe familii. Mașinile s-au deplasat greu pe străzile devenite adevărate râuri, iar viitura a lăsat mai multe localități fără curent electric.

În total, peste 50 de pompieri au intervenit pentru a evacua apa din gospodăriile oamenilor. Subsolurile mai multor blocuri au fost inundate complet, iar atât pompierii cât și locatarii s-au luptat pentru a scoate apa. Au adus și mai multe generatoare de curent pentru zonele rămase fără energie electrică. 

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  ONU intervine în scandalul azilelor groazei din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.