Val de accidente grave pe șoselele din România

Val de accidente grave în țară în ultimele ore. O femeia murit, iar zeci de persoane au ajuns la spital dupa tragediile de pe șosele.

Val de accidente grave, în țară. În județul Constanța, o femeie a murit după ce a rămas încarcerată într-o mașină făcută praf. Două mașini s-au izbit violent, iar alte cinci persoane au ajuns la spital. În Iași, a fost activat planul roșu de intervenție după un accident periculos între un autocar cu 30 de pasageri și o mașină. Iar în Mureș, 16 persoane au fost transportate cu mai multe ambulanțe la spital după ce un microbuz și o mașină s-au ciocnit frontal, relatează Realitatea PLUS. 

Accident cumplit în Constanța

Imagine

O tragedie a avut loc în satul Piatra din județul Constanța. O femeie a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un alt autoturism. Aceasta a rămas încarcerată în urma impactului.

Alte cinci persoane, dintre care trei bărbați și două femei, au fost asistate medical, apoi au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.

De interes:  Omagiu pentru Cristian Amariei din partea polițiștilor cărășeni – BANAT FM

Accident Iași – Planul Roșu de Intervenție, activat

În județul Iași a fost activat planul roșu de intervenție după ce un autocar cu peste 30 de pasageri s-a ciocnit de un alt autoturism. Cele două autovehicule au ajuns în șanț, iar șase persoane au fost asistate medical la fața locului. Patru dintre acestea au ajuns la spital.

Imagine

În autocar se aflau peste 30 de persoane, iar în autoturism două. Accidentul s-a produs în localitatea Târgu Frumos. Acolo a sosit un alt autocar să preia restul pasagerilor și să îi ducă la destinație.

Coliziune violentă în Mureș – 16 victime, inclusiv copii după ce s-au ciocnit un microbuz și un autoturism

Și în Mureș s-a dat alerta după ce un microbuz și un autoturism s-au ciocnit violent în comuna Band. 16 oameni, printre care și copii, au ajuns de urgență la spital. În urma impactului cele două mașini au fost proiectate în țevile de gaze ale unui imobil, iar specialiștii ISU au izolat zona.

De interes:  Aladdin – BANAT | FM

Imagine

În mașină se aflau un șofer de 19 ani, o femeie și un copil. Toți au ajuns la spital, iar conducătorul auto nici nu a mai putut fi testat cu etilotestul din cauza rănilor. Alte 13 persoane din microbuz au ajuns și ele la spital. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.