Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au efectuat semnal regulamentar de oprire, pe raza localității Giroc, din județul Timiș, unui autoturism ce avea aplicate plăcuțele cu număr de înmatriculare  eliberate de autoritățile din Ungaria.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnale poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi de pe raza localității, timp de aproximativ 20 minute, în sprijin fiind solicitat și un echipaj din cadrul Postului de Poliție Giroc. 

La un moment dat, pe strada Aleea cu Plopi din localitatea Giroc, conducătorul autoturismului, din cauza defecțiunilor tehnice produse pe timpul urmăririi, atât pe străzi cat si pe câmpurile din localitatea, a încetinit și toți cei 5 ocupanți au sărit din autovehiculul care și-a continuat deplasarea și s-a oprit într-un copac din afara părții carosabile. 

Polițiștii au pornit în urmărirea acestora, executând 2 focuri în plan vertical cu armamentul din dotare, continuându-se urmărirea persoanelor în cauză și reușindu-se identificarea a trei dintre acestea, ( 3 barbați de 15,18 și 21 de ani) pasageri în autoturism, la etajul unui imobil în construcții.

De interes:  Alertă în Timiș! Rata de infectare cu coronavirus în Timiș a depășit 1,5 la 1000 de locuitori. Localitățile cele mai afectate

 A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere ” și ” conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare „, cercetările fiind continuate în vederea identificării conducătorului auto și a altor 2 persoane implicate, stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.