Urari de nunta si casatorie

Nunta este evenimentul care va schimba viata celor apropiati tie. Pentru asa ceva ai nevoie de cele mai frumoase si memorabile urari de nunta si casatorie. Daca esti in pana de inspiratie, trage cu ochiul aici si poate gasesti ceva care se potriveste. Atentie daca ai de gand sa faci o urare de nunta haioasa: daca mirii iti sunt prieteni apropiati cu siguranta iti vor intelege simtul umorului, iar daca nu, fii mai ponderat!

Aici veti gasi doar cateva sugestii de urari de nunta care, personalizate si spuse la momentul potrivit, vor fi cu siguranta pe placul tinerilor casatoriti. Mai ales daca aceste urari de nunta nu contin doar clasicul “Casa de piatra!”. Un sfat: nunta este una dintre ocaziile in care ai nevoie de cuvinte alese. Mai ales sincere, pentru a impartasi gandurile tale bune, cu sens si inspirate! Urarea voastra poate sa aiba parte de toate ingredientele: ceva umor, o atingere de romantism si poezie, sau chiar sobrietate. Indiferent ca esti nas, sau daca te numeri printre apropiatii ori prietenii cuplului. Pregateste cele mai calde urari de nunta si casatorie si transmite-le mirilor pentru a le arata cat de mult te bucuri de acest eveniment important din viata lor!

De interes:  Casă în flăcări, în județul Timiș

Fiti originali daca doriti ca cei care se casatoresc sa isi aduca aminte ca la nunta lor au avut una dintre cele mai originale urari de nunta: A ta! Iar tu ai fost inspirat (a) si i-ai facut sa uite ca aceasta nu e numai ziua in care isi unesc destinele si jura ca vor trai impreuna pana la adanci batranetiaE Cu siguranta o sa aveti prilejul sa faceti urarea de nunta pe care ati ales-o si la nunta de argint si de ce nu la cea de aur!

10 urari de nunta si casatorie haioase

*Felicitari ca ai reusit sa ajungi la cel mai mare eveniment al vietii tale! Casatorie fericita!

*Sa nu iti fie teama sa spui “DA”. Oricum nu ai alta optiune. Felicitari!

*Este uimitor cum vei putea trai cu o persoana cu care te vei certa in fiecare zi! Felicitari ca ti-ai gasit miracolul!

*Stii care e secretul unei casatorii fericite? Faptul ca va ramane pentru totdeauna un secret! Casa de piatra!

De interes:  Ce vine după pandemia de coronavirus, în 2022 - Semnal de alarmă al unui medic român

*Casatoria este triumful imaginatiei asupra inteligentei. Ne bucuram pentru voi. Felicitari!

*Nu uitati: Cele mai importante trei cuvinte intr-un mariaj sunt: Spal eu vasele!. Asa ca va urez spor la treaba in casa de piatra!

*Cele mai importante cuvinte pentru voi sa fie “Am inteles, draga mea!”, “Am inteles, dragul meu!”. Asa ca va urez Casa de piatra si rabdare!

*De doua ori in viata un barbat nu poate intelege o femeie: inainte de casatorie si dupa casatorie. Felicitari mirelui, tocmai a trecut in faza a doua! Oricum ar fi, Casa de piatra pentru amandoi!

*Felicitari amandurora intr-o zi atat de speciala. Eu vin la nunta voastra pentru ca am inteles ca aveti mancare buna!

*Dragostea este oarba, dar casnicia reda vederea instantaneu! Felicitari ca aveti vederea buna!

10 urari de nunta si casatorie sobre


*Fie ca aceasta comuniune sfanta sa va intareasca dragostea si sa va uneasca si mai mult pe masura ce trec anii! Casa de piatra!

De interes:  Bilanț coronavirus 7 octombrie: 14.467 cazuri noi și 282 decese

*Amintiti-va de iubirea care v-a adus in fata altarului in aceasta zi memorabila. Casa de piatra!

*Sa purtati mereu in suflet amintirea zilei in care v-ati unit destinele. Casa de piatra!

*Va dore…

Citeste in continuare aici