Mult așteptatul șantier de pe drumul Timișoara – Moșnița Nouă e tot mai aproape. Reprezentanții CJ Timiș au avut astăzi astăzi o întâlnire cu operatorii de utilităț . Amplasamentul a fost predat, urmează ordinul de începere a lucrărilor.

Urmează 7 luni de lucrări intense, la finalul cărora zona și traficul se vor schimba radical. Șoseaua, cu o lungime de 4 kilometri, va avea 4 benzi, 5 sensuri giratorii, o intersecție lărgită, piste de biciclete și trotuare pe ambele părți, 16 alveole pentru stațiile de autobuz, rigole pentru apa pluvială, platforme speciale pentru cântărirea autovehiculelor grele la ieşirea din Moșnița Nouă și iluminat stradal. Toate au însă un preț.

„Sunt conștient că, pe perioada lucrărilor, traficul va fi infernal, iar nervii șoferilor, asemenea unor… bombe cu ceas. Tocmai de aceea, va mai cer puțină răbdare și înțelegere, pentru că, la sfârșit, vă putem oferi normalitatea după care tânjim de atâția ani”,  a declarat președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

De interes:  Inspirat de muzica pop din sudul Californiei specifică anilor ‘60 și ‘70, Bruce Springsteen își găsește o nouă identitate artistică – BANAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.