Un pompier timșean, aflat în timpul liber, a salvat viața unui motociclist implicat într-un accident rutier în Bihor

Un pompier militar timișean, aflat în timpul liber, a salvat, duminică, viața unui motociclist, victimă a unui accident rutier petrecut ieri, pe DN 76, la ieșire din municipiul Beiuș, județul Bihor.

 

Potrivit ISU Bihor, duminică, 13 iunie, în jurul orei 14:30, plutonierul major Ungureanu Ionuț, subofițer în cadrul Stației de Pompieri Deta din cadrul I.S.U. „Banat” al județului Timiș, aflându-se în tura liberă se îndrepta cu mașina personală dinspre Beiuș spre Oradea. Acesta observând ca în fața lui s-a produs un accident rutier, între o autoutilitară și o motocicletă, a dat dovadă de viteză de reacție, și a apelat imediat numărul unic de urgență 112, unde a anunțat evenimentul, oferind informații foarte importante. În același timp, acesta a alergat spre locul accidentului, unde cu profesionalism, împreună cu alți participanți la trafic, au reușit scoaterea victimei de sub roțile din spate a camionetei. Pompierul militar a oferit, imediat primul ajutor medical, până la sosirea echipajelor de intervenție, care ulterior l-au transportat cu un elicopter SMURD la U.P.U. Oradea.

De interes:  Adio dedicații, manele și fum de gătare. La Timișoara au fost interzise petrecerile de acest gen

„Plutonier major Ungureanu Ionuț a reiterat, printr-un gest profund uman și de responsabilitate civică, faptul că pompierii militari își trăiesc menirea de salvatori în orice circumstanță, demonstrând că principiile acestei arme nobile nu se opresc la orele de serviciu, ci sunt 24 de ore din 24, în slujba concetățenilor”, mai spun pompierii bihoreni.

Sursa: Realitatea de Bihor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.