Un polițist aflat în timpul liber a prins un tâlhar

Un tânăr de 18 ani a fost prins de un polițist aflat în timpul liber. Tânărul tocmai tâlhărise un bărbat de 74 de ani. Făptașul a fost prins și imobilizat de polițist și de încă un bărbat în momentul în care încerca să fugă cu borseta omului.

”La data de 15 decembrie a.c., ora 16.30, Sectia 4 Politie Timisoara, a fost sesizata de către un coleg de-al nostru din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Timiș, care se afla în timpul liber, despre faptul ca, împreună cu un cetățean, au prins in flagrant pe strada Horia din municipiu, un tânăr, de 18 ani, în timp ce încerca să părăsească locul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie, dupa ce deposedase prin smulgerea unei borsete un bărbat, de 74 de ani”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Tânărul a fost preluat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale care au continuat investigațiile, și au descoperit că, în aceeași zi, de dimineață, acesta a mai tâlhărit o femeie de 77 de ani, pe strada Carei din Timișoara. Femeia a fost deposedată prin smulgere și alte acte de violență, de poșeta personală, în care avea suma de aproximativ 200 lei si alte bunuri, spun polițiștii.

De interes:  Cand ti-e dor de Ea… – Banat FM sound factory

Tânărul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie în formă continuată, fiind reținut pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.