Un nou amical, o nouă victorie, pentru fotbaliștii de la CSM Reșița. Rosso-nerii au disputat, ieri, un nou meci de pregătire înaintea începerii sezonului competițional din Liga a II-a. Elevii lui Doană au câștigat în fața jucătorilor de la FC Unirea Alba-Iulia.

Stadionul din Valea Domanului a găzduit un nou amical al rosso-nerilor. Echipa lui Leo Doană a întâlnit echipa FC Unirea Alba-Iulia. Meciul nu a fost unul dificil, după cum o arată scorul final al partidei 4-1. Pentru rosso-neri au marcat: Ene, Danci, Coman și Velici.

În prima repriză, până ne-am intrat în ritm, a fost puțin mai greu. Pe parcursul jocului s-a văzut pregătirea făcută pe munte și aici cred că s-a făcut diferența. Nu doresc să remarc vreun jucător, remarc echipa, îi felicit pe toți. Sâmbătă, 27 iulie, jucăm, acasă, cu o echipă din Serbia în ultimul meci de pregătire. Meciul va avea loc de la ora 12.00. Intrăm în linie dreaptă cu tot lotul valid, doar juniorul Caragea este accidentat”, a declarat Leontin Doană, antrenorul echipei reșițene.

De interes:  Incendiu la o pensiune din Oravița – Banat FM

Și pentru oaspeți meciul nu a fost total nemulțumitor. „A fost un meci bun al nostru. Noi venim după doar două zile de pregătire, iar jucătorii mei au făcut o primă repriză foarte bună. Le-am cerut să blocheze atacul echipei reșițene și asta au făcut. Echipa CSM Reșița este una de perspectivă pentru Liga 2. Noi suntem la început și mai avem nevoie de jucători”, a spus Mihai Manea, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Următorul amical al Reșiței va fi sâmbătă, 27 iulie, de la ora 12, pe teren propriu, în compania unei echipe din Serbia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.