Chiar daca sta cu chirie, omul strange anumite bunuri la care nu poate renunta. Daca nu are casa lui, asta nu inseamna ca nu cumpara covoare, cuverturi, lenjerii de pat, perne de diferite dimensiuni, oale, tigai si tavi, farfurii si pahare, masute de cafea, frigider, aragaz, televizor, expresor de cafea, laptop sau computer si masina de spalat.

Putini sunt oamenii care fiind asa de bogati, cand isi cumpara casa noua sau se muta cu chirie intr-o zona mai apropiata de serviciu, arunca tot ce au agonisit pana atunci.

Pare ilogica afirmatia unei persoane care spune ca ii trebuie un loc de depozitare a bunurilor ieri, mai ales celor care au casa lor si nu au trecut niciodata printr-o asemenea situatie.

Se poate ca o familie sa stea cu chirie de 3 ani intr-un apartament, sa stranga multe bunuri in acest timp, iar intr-o zi, agentul imobiliar sa spuna ca in curand contractul se va incheia, fiindca proprietarii se intorc din strainatate si se vor muta ei in locuinta aceea.

In Bucuresti nu se gasesc depozite pentru lucrurile personale peste tot, iar la amici nu se poate apela, fiindca au si ei obiectele lor care au supraaglomerat casa, balcoanele, podul casei.

Cei care se afla in situatia de a elibera urgent o locuinta si de a lasa lucrurile in siguranta, pana renoveaza noua casa trebuie sa fie informati despre firma serioasa care ofera inchiriere spatiu depozitare in momentul in care s-a facut solicitarea.

De interes:  Succesul oricarei afaceri depinde de prezenta in mediul online

In depozitul sigur al firmei exista tot timpul o rezerva de spatiu de 5 % pentru urgente de acest fel. La depozit se ajunge foarte usor, iar masinile au acces pana la intrarea acestuia.

Boxele se pot inchiria pentru o luna cel putin, cu posibilitatea prelungirii termenului cat va fi necesar. In depozit exista boxe de marimi diferite, iar costurile inchirierii lor variaza in functie de dimensiunile boxei.

In boxa foarte mare incap lucruri si mobila din 4-5 camere si poate fi inchiriata cu suma de 660 de lei pe luna. Practic aici pot fi aduse lucrurile dintr-o casa sau dintr-o vila. Inchirierea unei boxe mari in care incap lucruri din 3-4 camere costa 550 de lei pe luna. Intr-o boxa medie incap lucruri din 2-3 camere, depozitarea costand 440 de lei pe luna. Exista si boxa gandita pentru pastrarea bunurilor din 2 camere care poate fi inchiriata pentru o luna cu 330 de lei, iar cea mai mica boxa care adaposteste bunuri dintr-o garsoniera se poate inchiria cu 220 de lei pe luna.

Pe site-ul firmei exista un formular de comanda prin intermediul caruia se poate solicita inchirierea unei boxe pentru depozitarea bunurilor. Cu un click se rezolva totul rapid si se poate obtine mai mult de-atat. Pentru o persoana sau doua persoane este dificil sa se stranga toate lucrurile din casa, sa se ambaleze si sa fie duse la masina, iar mai inainte de asta sa fie gasita masina potrivita in care sa incapa toate. Pentru asezarea bunurilor in masina trebuie experienta, pricepere si putere. Mobila se asaza in asa fel, incat sa nu cada pe vesela sau sa nu sparga ecranele dispozitivelor, chiar daca acestea sunt bagate in cutii.

De interes:  Dopul de plută, secretul celor mai fine vinuri şi şampanii – atuul portughez de 940 de milioane de euro – Banat FM

Firma Boxe-depozitare este alaturi de cei care se muta de la inceput pana la sfarsit. Implicarea poate fi totala, iar costurile nu sunt mari.

In ziua stabilita, specialistii firmei vin la adresa indicata si ajuta la strangerea lucrurilor, la impachetarea lor, la asezarea in masina. Firma ofera servicii complete de impachetare ambalare, manipulare descarcare si asezare in boxa, plus transport si restaurarea mobilierului vechi, daca clientul solicita acest lucru.

Depozitul este monitorizat video tot timpul si persoanele care au bunuri depozitate in boxe au acces la sistem, daca solicita acest lucru. La boxele perfect curate, ignifuge, fara umezeala, in care nu au acces rozatoarele exista o singura cheie, cheie care este data clientului.

Aerul circula in boxa, de aceea nu apare senzatia de aer inchis si bunurile nu se umplu de un miros dubios.

Soarele nu patrunde in locul de depozitare sa decoloreze piesele de mobilier si sa deterioreze lucruri, iar temperatura din boxe este constanta.

Lucrurile pot fi ridicate din depozit oricand sau clientul poate apela la firma sa ii aduca lucrurile din depozit la noua adresa.

De interes:  CHA CHA LITIX! Episodul 104. Când ești sărac cu duhul și la propriu, și la figurat

Exista si restrictii (logice) in utilizarea boxelor ca spatii de depozitare.

Aici au fost pastrate arhive, carti, bibelouri, cutii cu bijuterii, tablouri valoroase, dar nu pot fi primite:

-alimente pentru ca sunt perisabile;

-animale vii, fiindca ar murdari boxele si acestea au nevoie de apa, de hrana, de ingrijire;

-plante pentru ca trebuie udate si au nevoie de lumina;

-materiale explozive, droguri, substante periculoase.

Deosebit de eficient este pachetul minimal mutari care costa 400 de lei si include: doi muncitori care ajuta timp de 4 ore la ambalat, la urcat in masina si manipulat mobile si alte obiecte si duba condusa de sofer profesionist cu experienta in mutari.

In schimbul celor 400 de lei, clientii au garantia ca bunurile lor vor ajunge intacte la depozit, fiindca salariatii firmei prezentate mai sus au manipulat si obiecte de patrimoniu.

Persoanele care isi aduc lucrurile cu masina personala gasesc usor depozitul, iar acesta detine spatii generoase de parcare.

Portofoliul firmei si galeria de poze reflecta seriozitatea firmei si calitatea premium a serviciilor. In curand numarul clientilor multumiti vor atinge cifra de 2000 de oameni si  in prezent, peste 250 de clienti au contracte in derulare. La numarul lor se adauga zilnic altii care au nevoie de un loc sigur in care sa isi lase bunurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.