Avantajele instalarii cabinei de dus sunt evidente. Printre acestea se numara, in primul rand eliberarea spatiului baii. Cresterea spatiului din baie permite amplasarea masinii de spalat rufe sau schimbarea vasului de wc si a chiuvetei, cu unele moderne, care sunt mult mai dimensionate si cu un design mult mai atragator. Cabina de dus, in general, creeaza un design modern si foarte frumos.  Cabina dus este fabricata din materiale care nu permit trecerea apei, ceea ce face ca utilizarea sa fie mult mai sigura decat dusul obisnuit dintr-o baie clasica. In cabina de dus poti beneficia de senzatii placute, cum ar fi  un hidromasaj puternic sau un dus Charcot.

Cabina de dus – secrete de design

Multe bai sunt atat de limitate, incat nu pot fi plasate elemente de mobilier de baie, ci doar strictul necesar de echipamente sanitare. De asemenea, nu poate fi vorba de elementele unice ale decorului. Am decis sa descoperim secretele de design, ideile stralucitoare si solutiile originale pentru instalarea tuturor elementelor de baie in mod armonios si corect. Accesoriile selectate pot fi corpurile de iluminat, mobilierul de baie modern si oglinzile. Nu conteaza daca ai o baie mare sau una mica, iar daca renovarea a fost facuta competent, interiorul va fi atragator si spectaculos. Baia ta poate deveni astfel, numai daca vei monta o cabina de dus intr-un colt, putand amplasa in restul spatiului ramas liber, tot ceea ce ai nevoie, cu gust si confort.

De interes:  CULISELE STATULUI PARALEL. Interlopii fac legea, polițiștii asistă. Marele „noroc” al României: nu suntem o țară bogată, de interes major pentru infractori

Cabina de dus – transforma baia mica

Exista o multime de idei pentru plasarea elementelor in baie si optiuni pentru design, cu care chiar si o baie mica poate fi transformata intr-un spatiu confortabil, unic si elegant pentru procedurile igienice. Poate ca mici trucuri de design, secrete, instalatii sanitare alese corecte si mini accesorii nu transforma o baie mica intr-una de lux, dar poti fi sigur ca amplasarea unei cabine de dus va duce la confort si la un design interesant. Daca intr-o baie ingusta planifici incorect interiorul, acest lucru va duce la disconfort. Din acest motiv, ar trebui  sa respecti principiul de baza, adica sa folosesti spatiul baii, amplasand o cabina de dus pe coltul acesteia.

 

In cazul in care ai luat decizia corecta de a cumpara o cabina de dus pentru baia ta, ar trebui sa te gandesti la design in cel mai mic detaliu.  Rolurile principale sunt jucate de culoare, forma elementelor obiectelor sanitare si iluminarea, deoarece aceasta afecteaza perceptia spatiului. Tendinta din 2019 este o baie eleganta cu un aranjament armonios elaborat de obiecte. Inainte de a incepe proiectarea interiorului baii ar trebui sa te familiarizezi cu toate tipurile de cabine de dus si ce iti poate oferi fiecare. Astfel, vei putea creste cu succes spatiul si vei putea amplasa diverse dulapuri pentru prosoape, dulapuri pentru diverse obiecte pentru igiena etc. De asemenea, poti aplica diverse tehnici pentru cresterea vizuala a spatiului. Optiunea ideala ar fi o cabina dus cu design unghiular. Datorita acestui fapt, vei elibera spatiu suplimentar si vei adauga o atmosfera speciala interiorului. O cabina de dus cu o baza rotunjita si usile glisante, este cea mai populara si mai convenabila solutie in aceasta situatie.

De interes:  Bojan Butulija a început munca de antrenor la Reșița: „Este o onoare să fiu din nou aici, mă simt ca acasă” – Banat FM

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.