Traficanți de droguri, prinși în flagrant, la Timișoara

 Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, cei doi inculpați au desfășurat activități de comercializare de cannabis, către consumatori de pe raza județului Timiș.
La data de 24.02.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Timișoara au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a celor doi inculpați care au comercializat cantitatea de 1 kilogram de cannabis, în schimbul sumelor de 5.000 de euro și 2.000 de lei.

În cursul zilei de astăzi, cei doi inculpați vor fi prezentați Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă, pentru o prioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

De interes:  Stirispeciale.ro: Revoluționând Modul în Care România Primește Știri

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.