Toti barbatii sunt la fel

toti-barbatii-sunt-la-fel

Nu asa iti spui mereu atunci cand te uiti in spate? Plină de regretele unui trecut amoros întunecat si îndoielnic? Barbati înalți sau scunzi, bruneți sau blonzi, cu studii sau fara. Barbati cu sute de cărți in biblioteca personală sau doar o suta de sticle din cele mai alese băuturi din mini barul care te-a lasat cu gura cascată atunci cand te-a invitat pentru prima oară la el acasă.

Barbatii care iti rostesc cuvinte alese in talent sau cei care incearca sa te impresioneze cu un vinil semnat: Kenny Rogers. Barbatii pe care i-ai visat necontenit in cele mai singuratice nopți de veghe ale sufletului. Barbatii care te-au impresionat pe strada atunci cand ai trecut pe langa ei fara a întoarce privirea peste umerii tai goi. Măcar in treacăt.

Niste barbati care ți-au sfâșiat mintea si ti-au amanetat inima doar pentru ca au putut. Doar pentru ca tu ai permis sa se întâmple asta. Cele mai frumoase clipe de inceput s-au transformat in cele mai Închise gânduri ale ființei. Cele mai frumoase intamplari s-au transformat in amintiri răscolitoare si mult prea grele pe cântarul prezentului măcinat de întrebări fara răspuns. Si asta doar pentru ca toti barbatii sunt la fel. Sau cel putin asa consideri tu.

De interes:  197 de persoane infectate cu virusul COVID-19 în ultimele 24 de ore

Asa considera femeia care a avut prea multe relatii eșuate la rând cand, de fapt, ea nu a avut decat o singura relatie eșuată de mai multe ori. Femeia care spune ca nu mai crede in dragoste si in barbati, prefera sa fie singura ca e mai sănătos si safe asa. Cand, de fapt, ea a încetat sa mai creadă in ea. Si cât de usor se traduce acest lucru. „Nu mai cred in iubire si nici in barbatii care imi fac curte. Prefer sa ramân singura” este egal cu „Am fost ranita de atâtea ori încât acum imi protejez sufletul de toti Invadatorii inautentici din jurul meu”. De toti cuceritorii autentici ai trupului dar falsi ai inimii.

Si asta pentru ca toti barbatii sunt la fel. Cu siguranța nu este asa. Exista si excepții. Dar excepțiile apar atunci cand tu esti pregătită sa oferi si sa primesti, in egala masura … Iubirea! Excepțiile in care marea majoritate a femeilor au încetat sa mai creadă.

De interes:  Top 100 nume de caini

Si totuși ele exista…

Trebuie doar sa te opresti din a cauta parteneri nepotriviți pentru a-i schimba si sa-l astepti pe cel potrivit pentru a-l păstra!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.