Ai un cabinet veterinar si vrei sa investesti in cele mai bune produse, cu ajutorul carora sa oferi animalelor pe care le consulti tratamente de calitate?

Alege sa colaborezi pe termen lung cu un distribuitor veterinar bun, de la care sa poti obtine tot ce ai nevoie. Nu stii insa cum sa gasesti un partener de incredere? Tine cont de toate sfaturile de mai jos!

Studiaza tipurile de produse pe care ti le poate oferi un distribuitor veterinar

Inainte de a semna un contract cu un distribuitor in domeniul veterinar, ai grija ca acesta sa iti poata furniza toate tipurile de produse, pe care trebuie sa le folosesti pentru ingrijirea animalelor. Printre cele mai importante se numara urmatoarele:

  • produse antideparazitare – cu ajutorul acestora, animalele pot elimina toti parazitii din organism, devenind astfel mult mai energici. Mai mult, este vorba despre produse care ajuta pe termen lung la imbunatatirea digestiei;
  • vaccinuri – ca medic veterinar trebuie sa fii pregatit intotdeauna sa vaccinezi animalele care iti sunt aduse. De aceea, trebuie sa ai la indemana vaccinuri pentru pisici, dar si pentru caini si alte tipuri de necuvantatoare. Important este sa investesti atat in vaccinurile obligatorii, care se fac in primele luni de viata ale animalelor, cat si in vaccinuri care sa combata bolile sezoniere si virusurile specifice;
  • antibiotice si antiinflamatoare – atunci cand se imbolnavesc, animalele trebuie tratate cu grija. In functie de starea lor de sanatate, le poti prescrie antibiotice si antiinflamatoare. Este important, insa ca medicamentele sa fie foarte bine testate inainte de a fi scoase pe piata si sa corespunda nevoilor necuvantatoarelor;
  • suplimente nutritive – cu ajutorul acestora, atat pisicile, cat si cainii isi pot imbunatati sanatatea per ansamblu. De exemplu, trebuie sa stii ca ai la dispozitie suplimente speciale pentru blana, dar si suplimente pentru digestie. Asigura-ti constant stocuri suficiente, pentru a fi pregatit in permanenta;
  • produse de igiena – sampoane, balsamuri, solutii pentru ingrijirea urechilor, solutii pentru ingrijirea zonei oculare, toate acestea te ajuta sa te ocupi foarte bine sa speli animalele care iti sunt aduse la cabinet. Ele trebuie sa fie realizate cu ingrediente naturale, care sa protejeze necuvantatoarele.
De interes:  Belgienii vor să facă afaceri cu firmele din Banat. Poți participa gratuit la misiunea economică!

Verifica frecventa cu care poti primi noi stocuri

Un alt detaliu, de care trebuie sa tii cont cand vine vorba despre distribuitorul veterinar cu care colaborezi este referitor la frecventa cu care iti poate furniza stocuri noi de produse. In acest sens trebuie sa tii cont de numarul pacientilor pe care il ai, dar si de cat de des soliciti sa ti se aduca produse noi. Mai mult, trebuie sa te gandesti si la termenele de valabilitate, pentru a avea certitudinea ca oferi animalelor cele mai bune tratamente.

Produse testate de institutii autorizate

Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca produsele pe care ti le poate oferi un distribuitor bun sunt mereu testate de institutii autorizate. Specialisti in domeniul veterinar depun toate eforturile necesare pentru a scoate pe piata doar produse care sa fie sigure pentru animale. Ulterior este de datoria ta, ca medic sa ai grija sa pastrezi produsele in conditii optime!

De interes:  Ce înseamnă un Audit GDPR pentru un magazin online?

Veteco.com iti pune la dispozitie tot ce iti trebuie pentru a lucra in conditii optime. Online poti vedea care sunt produsele pe care le poti comanda. Alege intotdeauna cel mai bun vaccin veterinar: www.veteco.com/15-vaccinuri-animale-companie, dar si suplimente nutritive, care sa fie conforme animalelor, in functie de nevoile lor!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.