The Motans lansează clipul piesei „Bine indispus” – o luptă interioară cu proprii demoni | Videoclip Oficial

The Motans lansează videoclipul noului său single „Bine indispus”, o piesă care vorbește despre o stare „tristo-veselă”, după cum spun versurile piesei, despre fericire ca un truc al destinului. Încă de la începutul clipului, în cadru apare tabloul cu Denis, inspirat de pictorul suprarealist René Magritte, care a devenit simbolul piesei „Înainte să ne fi născut.”

Videoclipul îl prezintă pe artist aflat într-o luptă interioară cu proprii demoni. Prima strofă oferă contextul sub care se desfășoară povestea lui Denis:
„Azi sunt Bine indispus
Deranjez, dar nu mă scuz
Îs tristo-vesel nu știu cum
Și dau iar adevărul cu parfum.”

Videoclipul este dominat de imagini cu străzi întunecate, lumini difuze turcoaz, ceață și ploaie. Denis, vizibil turmentat, ajunge să aibă conflicte cu o gașcă de motocicliști și cu angajații unui bar, după ce bea pahar după pahar, ca într-un film tragi-comic. „Sunt prea „Bine indispus” ca să mai fac orice comentariu. Las muzica să vorbească pentru mine”, spune artistul.

De interes:  Legile Puterii: Facem un apel de suflet pentru a opri demolarea bisericuței din Constanța, de a o translata în alt loc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.