Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au acționat, în aceste zile, ca urmare a unei sesizări de la o persoană care locuiește pe str. Surorile Martir Caceu, care a reclamat faptul că proprietarul unui local de pe str. Bucegi,  a început să construiască, fără a deține autorizație, o terasă chiar spre geamul locatarilor.

 

Deranjați de gălăgia clienților barului menționat, timișoreanca a reclamat situația la Poliția Locală Timișoara, care a intervenit prompt somându-l pe cel care a început construcția respectivă, iar acesta a luat măsurile de desființare a lucrărilor imediat ca urmare a intervenției polițiștilor locali. Femeia a și transmis mulțumiri Poliției Locale, declarând că, iată, ”cu adevărat lucrurile se rezolvă în Primărie”.

De altfel, de la începutul acestui an, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și afișaj Stradal, unul din serviciile cu cea mai complexă activitate, au răspuns și soluționat la un număr de 349 sesizări de la cetățeni, aplicând totodată un număr de 233 procese verbale de constatare a contravenției.

De interes:  Coronavirus CIFRELE ZILE: Situaţia pe judeţe

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.