Telekom Romania Mobile sprijina Crucea Rosie Romana cu 20.000 de cartele SIM preplătite cu credit de 5 euro inclus, pentru a fi donate cetățenilor ucraineni care intră in țară

Telekom Romania Mobile sprijina Crucea Rosie Romana cu 20.000 de cartele SIM preplătite cu credit de 5 euro inclus, pentru a fi donate cetățenilor ucraineni care intră in țară. Cartelele Mobil Nelimitat includ minute, SMS și internet nelimitat pe teritoriul României gratuit. Perioada de valabilitate a cartelelor este de o lună de la activare.

Apelurile și SMS-urile internaționale către Ucraina sunt gratuite pentru toate SIM-urile active începând cu 27 februarie, până pe 6 martie 2022, ora 23:59. Pentru a beneficia de roaming, utilizatorii prepaid trebuie să aibă activă o opțiune de roaming.

Astfel cetățenii ucraineni care au intrat în ultimele zile în România, dar și cei care urmează să vină, pot ține legătura cu persoanele dragi rămase în Ucraina.

Telekom Romania Mobile rămâne conectată cu Crucea Roșie Română pentru a monitoriza nevoia și suplimenta dacă este necesar.

De interes:  Rugby: România, învinsă de echipa Statelor Unite cu 17-31, într-un meci amical

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.