Tânărul antivaccinist, internat la ATI Timișoara, a MURIT după ce a fost externat pe semnătură. Apelul medicilor către coronasceptici

Tânărul de 34 de ani, care nu credea în Covid și în beneficiile vaccinării, a decedat după ce a fost externat din spital. Acesta a fost internat la secția ATI a Spitalului ”Victor Babeș” din Timișoara, unde medicii au reușit să îl salveze. Ulterior, a cerut să fie externat și, din nefericire, la scurt timp a decedat. 

Tânărul a insistat să fie externat în ciuda apelurilor medicilor de a rămâne sub supraveghere în spital.
Aceștia i-au cerut că măcar să nu plece din Timișoara, pentru a putea ajunge mai repede la spital dacă starea de sănătate i se agravează. 
Bărbatul a plecat însă într-o localitate aflată la 60 de kilometri de oraș, unde i s-a făcut rău. 

”Ignorând în totalitate sfaturile medicale ale colegilor de pe ATI și ale colegilor de pe secția de Boli Infecțioase, a părăsit, ieri după-amiază spre seară, incinta unității noastre, spunându-ne că vă sta în Timișoara, pentru a fi aproape de spital.

Cred că rudele dumnealui l-au dus la Igris, la 60 de kilometri distanță, iar pe drum, din cauza riscului la transport, probabil a făcut o embolie pulmonară, iar medicii de pe ambulanță care a ajuns la el nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Domnul nu era într-o stare bună pentru a pleca din spital. 

De interes:  Peste o jumătate de milion de români își serbează onomastica de Sfântul Vasile

Pe această cale, atragem atenția și rugăm inclusiv coronascepticii să aibă încredere în cadrele medicale. Noi nu ne putem opune dorințelor pacienților, dar e important să aibă încredere în medici. De exemplu, am avut ieri un pacient cu 51% saturație de oxigen care a refuzat oxigenul în dublă sursa, punându-și în pericol starea de sănătate”, a declarat medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.