Suspiciuni de coronavirus, infirmate la Timișoara

Noile suspiciuni de coronavirus din Timișoara au fost infirmate. Cei patru pacienți care au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase au viroză.

În acest moment, peste 160 de persoane din județ se află în auto-izolare la domiciliu. Au sosit, în ultimele zile, din diferite zone ale Italiei şi Chinei, dar nu sunt afectate coronavirus – spune purtătorul de cuvânt al DSP Timiş, Cornelia Bubatu.

“În acest moment, la nivelul județului Timiș, nu sunt persoane suspecte care să necesite carantină, nu sunt cazuri confirmate de coronavirus. Aceste persoane monitorizate au istoric de călătorie în China și Italia. Ultima raportare efectuată de furnizorii de servicii medicale a redat un număr de 2.947 de infecții acute ale căilor respiratorii superioare, cu 30 de internări, 362 de pneumonii cu 78 de internări, 202 gripe cazuri clinice cu 30 de internări, iar numărul de infecții respiratorii este în scădere față de săptămâna anterioară”, spune Cornelia Bubatu.

De interes:  100% TU DECIZI! Dacian Cioloș, fiu de milițian și văr cu șef din "Doi și-un sfert"

În altă ordine de idei, din cauza gripei sezonieri, Direcția de Sănătate Publică a recomandat sistarea cursurilor la patru clase din trei unităţi de învăţământ din Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.