Precipitaţiile abundente au creat probleme în Timiş, unde a fost în vigoare un cod roşu de vreme rea. Pompierii au avut 10 intervenţii, dintre care 9 în Lugoj.

Strada Coposu din municipiu a fost inundată pe o lungime de aproximativ 800 de metri, iar în 12 subsoluri de bloc şi 2ă garaje a intrat apă care a fost evacaută de pompieri.

De asemenea, în Timişoara, pe Calea Buziaşului s-a acţionat pentru evacuarea apei de pe holul unui bloc de locuințe. Au fost afectate 8 garsoniere de la parterul blocului 8.

„În urma avertizărilor meteo cod portocaliu/roşu din data de 19.07.2021, pe raza judeţului Timiş au fost 10 solicitări la inundații, 9 în municipiul Lugoj şi una în oraşul Ciacova. Echipajele ISU Timiş au intervenit cu 2 ofițeri si 35 de subofiţeri la inundaţii stradale, curți şi locuințe. Cu ajutorul motopompelor şi electropompelor din dotare a fost evacuată apa din subsoluri, beciuri şi parterul unui bloc de garsoniere din Lugoj. Totodată, s-a mai intervenit la degajare copaci căzuți pe carosabil- 3 intervenții” transmit reprezentantii ISU Banat.

De interes:  Patronul firmei care a făcut dezinsecția în blocul morții din Timișoara, trimis în judecată

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.