Slash, Myles Kennedy & The Conspirators au lansat un video filmat live pentru piesa „Boulevard Of Broken Hearts”. Pasajele video au fost surprinse în cadrul concertului sold out de la The Eventim Apollo, Londra, susținut pe 20 februarie.

Clipul piesei „Boulevard of Broken Hearts” a fost filmat și editat de către Dan Sturgess și este o modalitate excelentă de promovare a viitoarelor concerte ale lui Slash cu Myles Kennedy & The Conspirators. Turneul trupei ajunge luna aceasta în America de Sud, în iunie urmând să înceapă segmentul european.

Melodia este compusă de Slash, chitaristul detaliind cum a ajuns pe albumul „Living the Dream”.

„Aceasta cred că este ultima chestie pe care am compus-o și pe care am prezentat-o trupei. A fost încă una din acele idei în privința cărora nu eram foarte sigur că vor fi bine receptate de către băieți. Dar refrenul a fost realizat într-o manieră ce știam că va fi bine primit, iar pornind de acolo, nu a trebuit decât să ne dăm seama cum ar trebui să sune strofele și celelalte secțiuni. S-a închegat destul de repede, aș spune, iar după ce Myles a ascultat-o, a avut imediat o idee pentru partea vocală”, a dezvăluit Slash.

De interes:  Aurelian Bădulescu, semnal de alarmă, după adoptarea tacită a Autonomiei Ținutului Secuiesc: Domnule Ciolacu, ați girat o CERERE DE DIVORȚ între PSD și Ardeal

Albumul „Living the Dream” include 12 piese, la care Slash, Myles Kennedy (voce), Brent Fitz (tobe), Todd Kerns (bas, voce) și Frank Sidoris (chitară, voce) au lucrat împreună cu reputatul producător Michael „Elvis” Baskette. Acesta este recunoscut pentru colaborările sale cu nume sonore ale rock-ului internațional, precum Alter Bridge, Iggy Pop și Incubus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.