Semnificatia orelor fixe de la 00.00 la 24.00

Se spune, din batrani, ca in momentul in care te uiti la ceas si este ora fixa, cineva te iubeste. Ei bine, se pare ca exista mai multe interpretari ale momentelor in care te uiti la ceas exact atunci cand este ora fixa. In numerologie si astrologie, orele oglinda asa cum li se mai spune, au o semnificatie aparte.

Cum nimic nu este intamplator, exista un motiv pentru care te uiti la ceas, fix in momentul in care arata e o “ora oglinda”. Se mai spune ca, atunci cand vezi pe ceas ore si minute simetrice, ai vazut o ora oglinda.

Si inseamna ca ai primit un mesaj important de la Univers.

Majoritatea dintre noi stim diverse lucruri despre ce inseamna atunci cand te uiti la ceas la ora fixa. Astfel, saca ti se intampla sa te uiti la ceas in “momente cheie”, iata unele dintre semnificatiile orelor fixe.

Semnificatia orelor fixe de la 00.00 la 24.00

ORA FIXA 00:00

Ceva important urmeaza sa se intample in curand. Dar e nevoie de rabdare ca sa te bucuri de acel lucru. Daca stii despre ce este vorba, asigura-te ca esti pregatit sa-l primesti. Daca nu stii despre ce e vorba, fii deschis si lasa lucrurile sa se intample.

De interes:  De ce se sărbătorește Ziua Americii pe 4 iulie - Puțină lume știe acest lucru

ORA FIXA 01:00

Daca ai o problema, nu dispera si cauta solutii pentru problema ta. Fii deschis catre noi orizonturi si posibilitati. Lasa Universul sa lucreze si gandeste pozitiv.

ORA FIXA 02:00

Cineva din anturajul tau poate avea probleme. Incearca sa ajuti si sa faci persoana respectiva sa aiba o alta perspectiva asupra situatiei respective. Daca persoana sufera din cauza ta, nu fii prea incapatanat ca sa recunosti ca ai gresit.

ORA FIXA 03:00

E nevoie sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare. Vei avea nevoie de ele pentru a avea o relatie armonioasa, a castiga mai multi bani sau a atrage norocul de partea ta. Pot aparea idei noi care se te ajute sa iesi din situatii in care te simti blocat.

ORA FIXA 04:00

Poate aparea un conflict sau sa te asociezi cu cineva. In primul caz nu ceda si urmeaza-ti principiile. In al doilea caz, arata-i persoanei respective ce are de castigat daca este de partea ta.

De interes:  Două castele din România se numără printre cele mai fermecătoare din Europa

ORA FIXA 05:00

Trebuie sa faci o pauza, sa te mai gandestiVibratiile pozitive iti vor da energia si puterea de care ai nevoie pentru a continua proiectele la care lucrezi. Vei avea si magnetismul necesar sa-i convingi pe ceilalti sa te ajute sau sa va asociati.

ORA FIXA 06:00

Bazeaza-te pe intuitie atunci cand e iei decizii importante. Te va ajuta sa alegi corect. Trebuie doar sa fii intelept si deschis. Urmeaza o perioada de armonie. Da-ti voie sa fii fericit.

ORA FIXA 07:00

Vibratiile pozitive iti vor da energia si puterea de care ei nevoie pentru a continua proiectele la care lucrezi. In urmatoarea perioada este nevoie sa-ti imbunatatesti cunostintele sau sa le impartasesti si celorlalti din experienta ta.

ORA FIXA 08:00

Urmeaza o perioada de activitati intense care sa-ti aduca oportunitati ce iti pot schimba viata. Nu le ignora si urmeaza-ti drumul. Daca esti pozitiv, ai putea sa vezi schimbarile benefice din viata ta.

De interes:  Mâine, la ora 15:00 Noi dezvăluiri explozive despre Victor Ponta

ORA FIXA 09:00

Urmeaza-ti principiile de viata si nu-ti abandona calea. Nu ezita sa alegi calea mai grea. Este posibil ca drumul mai usor sa nu te duca nicaieri si sa fii dezamagit la final. Nu este totul numai alb si negru in viata. Mai exista si nuante de gri. Cu alte cuvinte, nu te lasa pacalit de aparente. Treci dincolo de ele.

ORA FIXA 10:00

Un semn ca finantele tale se pot imbunatati si ca proiectele pot avea succes. Intentiile trebuie sa fie pozitive, pentru ca eforturile sa fie recompensate. Fii increzator, pozitiv…
Sursa : charmy.ro