Prefectul judeţului Timiş, Mihai Ritivoiu, a anunţat că în zilele următoare vor fi deschise cinci puncte de protecţie anticaniculă pentru populaţie, în municipiile Timişoara şi Lugoj, ţinând cont de faptul că se anunţă temperaturi ridicate.

„Având în vedere faptul că pentru perioada următoare se prognozează temperaturi ridicate, am convocat astăzi o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pentru identificarea măsurilor care pot fi luate în pentru perioada caniculară. În acest sens, autorităţilor locale li s-a pus în vedere să se pregătească să asigure protecţia populaţiei, iar la nivelul municipiilor Timişoara şi Lugoj au fost stabilite locaţiile în care vor fi deschise pe timpul caniculei puncte de prim ajutor”, a spus Mihai Ritivoiu.

În Timişoara vor fi pregătite locaţii în sediile Oficiului Poştal nr. 1 Timişoara (bulevardul Revoluţiei din 1989 nr. 2), în holul Agenţiei de bilete a Operei Naţionale Române Timişoara (strada Mărăşeşti nr. 2), în Oficiul Poştal nr. 5 (Ghişeul 1, strada 1 Decembrie nr. 90 Timişoara), în Piaţa Iosefin din Timişoara, în Piaţa Iosif Constantin Drăgan din Lugoj (Centrul Civic) din Lugoj şi în Piaţa agroalimentară din Lugoj (Splaiul Morilor nr. 1).

De interes:  Ministrul Agriculturii: "Nu există niciun colţişor în ţară unde să nu avem secetă pedologică"

Totodată, s-a decis ca trei autocisterne să fie pregătite în permanenţă pentru intervenţii operative în cazul apariţiei incendiilor de vegetaţie uscată sau la fondul forestier

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.