Schimbări radicale ale vremii, după episodul de vreme rea – temperaturile sar la valori ireale. Prognoza pe o săptămână

Vremea intră într-un proces de încălzire accentuată.  Încălzirea va fi resimțită și pe parcursul nopților.

Vremea va fi din ce in ce mai frumoasa, precipitatiile aproape ca nu se vor semnala pana spre sfarsitul saptamanii. Vor fi, insa, in zonele cu cod galben de vant, rafale de 55-60 km/h. Intensificari ale vantalui, conform atentionarii meteo, vor fi in Carpatii Meridionali si de Curbura, unde va exista si transport de zapada.

„Vremea se va ameliora, incalzirea va fi treptata, temperaturile vor depasi cu mult normalul perioadei, atat ziua, cat si noaptea”, a declarat, intr-o interventie la Realitatea PLUS, meteorologul ANM Alina Șerban.

Spre sfarsitul saptamanii, vineri, sambata noaptea, este asteptat ca temperaturile minime sa devina pozitive in toata tara, maximele vor atinge 10 si peste 10 grade, in mod deosebit in jumatatea de sud a teritoriului, a mai spus meteorologul.

„In Capitala, vremea va fi frumoasa, din ce in ce mai calda, azi vom avea temperaturi pozitive de 7-9 grade, iar zilele urmatoare peste 10. Asadar,
minimele vor fi din ce in ce mai ridicate, usor in primele nopti ale saptamanii, spre sfarsitul saptamanii pozitive si pe timpul noptii”, a mai spus Alina Șerban.

De interes:  Un caz confirmat de tuberculoză la un liceu din Caransebeș – BANAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.