Cu puțin timp în urmă, la sediul companiei a ajuns și actuala conducere, CEA LEGITIMĂ, dar angajați ai vechii firme de pază au împiedicat accesul acestora în interior.

Foarte important de menționat este faptul că există o hotărâre care a REVOCAT vechea firmă de pază. În prezent, compania ROMPREST a angajat o altă firmă care trebuie să asigure protecția sediului. 

„Am fost sunat de către clientul meu și mi-a spus să mă prezint la unul din sediile ROMPREST întrucât există suspiciunea că sunt furate documente. Au sesizat organe ale poliției care s-au prezentat. Au fost sigilate ușa și un automobil al companiei. Este un punct de lucru al societății în care, teoretic, duminica nu are ce căuta nimeni. Nu a răspuns nimeni la ușă. Nu putem intra fără autorizație de la un judecător. S-a sigilat, urmând să se intre mâine, poimâine și să verifice dacă s-au sustras documente”, a declarat, la Realitatea PLUS, avocatul firmei DETACO, Ioan Georgescu.

De interes:  Beyonce ne poartă într-o călătorie spirituală cu noul ei single ”SPIRIT” | Official Video – Banat FM

Potrivit Realitatea PLUS, angajatul în cauză este Bogdan Adimi. 

Întrebat dacă este legal să vină la sediu, în condițiile în care acesta NU mai reprezintă compania, avocatul a explicat: „Nu este normal ca, în weekend, să fie prezent la punctul de lucru. Există litigii, unele au fost soluționate, altele sunt în curs. I-a fost retrasă răspunderea în cadrul unei adunari generale a acționarilor. Nu ar mai avea niciun drept. Este suspendat din funcție, nu se mai poate folosi de bunurile societății. Asta se cheamă delapidare. Dacă se va dovedi că se folosește de bunurile societății, vom formula plângeri penale. Toate bunurile sunt marcate de proprietarii de drept.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.