Procesul electoral în comuna Bara din judeţul Timiş a fost suspendat, după ce s-au terminat buletinele de vot pentru Consiliul Judeţean şi pentru preşedintele Consiliului Judeţean.

La secţia organizată la sediul Primăriei Bara, până la orele 14.00, au votat 109 oameni, însemnând peste 80% dintre alegători.

În jurul orei 14.00, s-au terminat buletinele de vot pentru Consiliul Judeţean şi preşedintele Consiliului Judeţean, iar preşedintele comisiei a cerut ajutorul Biroului Electoral Judeţean când a văzut că nu mai sunt buletine de vot.

S-a luat imediat decizia suspendării votării, până când vor fi aduse noi buletine de la cea mai apropiată secţie.

Comuna Bara este una dintre cele două localităţi în care s-au suplimentat buletinele de vot încă de acum câteva zile, după ce a crescut foarte mult numărul alegătorilor cu viză de flotant.

În 12 semptembrie, erau 328 de noi reşedinţe făcute în localitatea Bara şi 261 de alegători înscrişi pe listele permanente.

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  Lumea nu-i ştie sau i-a uitat. Oameni care au inventat componente şi tehnologii esenţiale pentru electronicele de astăzi – Fujio Masuoka, memoria flash şi Ted Hoff, microprocesorul – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.