18 jucători au răspuns „prezent” ieri după-amiază la primul apel al antrenorului principal Leo Doană, care i-a avut alături pe colegii Dan Boltașiu și Vali Boșca. Jucători cu experiență și tineri de perspectivă din pepiniera proprie au participat la antrenamentul care a marcat startul pregătirilor pentru un sezon pe care îl dorim cât mai bun în Liga a II-a. Deocamdată, noutățile certe din lot sunt puține, dar Leo Doană speră ca transferurile negociate în ultima perioadă să se concretizeze în zilele următoare. Printre jucătorii noi care au participat la primul antrenament s-au aflat Cristian Poiană, de la Șoimii Lipova – care revine practic în Valea Domanului – și fundașul Alexandru Manea, fostul jucător al formației UTA Arad. „Au venit câţiva jucători noi, aşteptăm să-i vedem la joc. Cel care a semnat deja contract cu noi este Cristian Poiană, ceilalţi nu au semnat, vrem să-i vedem la antrenamente, la jocurile de pregătire, şi atunci vom da un răspuns. Mai aşteptăm zilele acestea răspunsuri de la câţiva jucători, şi sperăm ca la ora începerii campionatului să avem un lot competitiv pentru a putea avea rezultate la Liga a II-a. Ca jucători noi, au venit astăzi Alexandru Manea de la UTA, Cristi Poiană de la Şoimii Lipova, apoi Caragea, un copil de la ACS Poli, născut în 2001, şi Marcu Buga, tot de la Poli, născut tot în 2001. Au plecat  Velcotă, Bactăr, Mierlici, iar de Staicu nu știm nimic deocamdată, nu ne-a mai dat niciun răspuns. Szijj și Bagherea sunt accidentați. În această săptămână ne vom pregăti până joi la stadion, după care vom pleca pentru un meci amical în deplasare, sâmbătă, cu echipa de primă Ligă Hermannstadt Sibiu”, a precizat Leo Doană.

De interes:  Legile Puterii. Ministrul Muncii, DETALII exclusive despre MĂRIREA PENSIILOR. Ce se întâmplă cu ajutorul pentru încălzire

După meciul de la Sibiu cu FC Hermannstadt, rosso-nerii vor avea parte de un cantonament pe Semenic, în perioada 4-12 iulie, iar în continuare sunt programate alte patru partide amicale: în data de 12 iulie, la Severin, cu echipa de Liga a III-a din Craiova, pe 17 iulie la Ripensia Timişoara, în 20 iulie la ASU Poli Timişoara, iar în data de 27 este programat la Reşiţa un amical cu o echipă de Liga a III-a din Vârşeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.