Rita Ora, Tiësto şi Jonas Blue au „pus-o” de un „Ritual” | Official Video – Banat FM

Rita Ora, Tiësto şi Jonas Blue au „pus-o” de un „Ritual” | Official Video

Tiesto, acest veritabil Roger Federer al muzicii house şi dance revine cu un track perfect dansabil, „Ritual”. Melodia este o colaborare cu Rita Ora şi Jonas Blue şi primeşte un videoclip cu coregrafii complexe şi cu accent pe dansul Ritei.

„Ritual” este un hit văratic şi o piesă dansabilă, cu clape care se succed în cascadă, ca la marile track-uri ale începutului de mileniu. Resimţim şi ceva influenţe de EDM clasic, cu sample-uri cu mult ecou şi o voce a Ritei care evocă şlagărele divelor din anii ’90. Rita Ora dansează cu o trupă de tineri ce par scoşi din reclamele la jeanşi.

Piesa pulsează de euforie şi sub o lumină stroboscopică Rita Ora şi crew-ul său trăiesc vara din plin pe beat-urile lui Tiesto. Auzim şi ceva chitară acustică la început şi sample-uri de pocnit de degete. „Ritual” este prima colaborare a Ritei cu Tiesto şi cu Jonas Blue. Artista nu e totuşi străină de lumea muzicii dance, colaborând în trecut cu Calvin Harris. Rezultatul a fost hitul din 2014 „I Will Never Let You Down”.

De interes:  Băut și fără permis, la volan, la plimbare prin oraș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.