Reținuți pentru tâlhărie – Realitatea de Timiș

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Timiș au reținut pentru 24 de ore, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 39 de ani, bănuiți de comiterea unei tâlhării. Cei în cauză au fost introduși în arestul I.P.J. Timiș.

La data de 13 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale-I.P.J Timiș împreună cu polițiști din Sânnicolau Mare și criminaliști din cadrul I.P.J Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au identificat și depistat patru barbați în vârstă de 16, 18, 21 și 39 de ani,, bănuiți de o tâlhărie ce a avut loc pe raza localității Tomnatic, județul Timiș.

În fapt, în dimineața zilei de 13 ianuarie a.c.,în jurul orei 04:00 aceștia ar fi pătruns fără drept și prin efracție în locuința unei femei de 64 de ani din localitatea Tomnatic, au procedat la agresarea fizică și imobilizarea acesteia, cât și la răvășirea locuinței în scopul de a sustrage bunuri și valori. Cei în cauză au sustras mai multe bijuterii și ceasuri provocând un prejudiciu de 8000 de lei.

De interes:  Alexandra Păcuraru: Noi lăsăm trădătorii să pună lacătul pe tot? Nu v-ați săturat de „patriHoți”?

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.