Reșița Locomotives înfruntă campioana! „Locos” te cheamă la meci, duminică, pe Gloria – BANAT

Reșița Locomotives înfruntă campioana! „Locos” te cheamă la meci, duminică, pe Gloria

Echipa de fotbal american Reșița Locomotives revine în fața propriilor suporteri. Duminică, Locomotivele joacă, pe stadionul Gloria, contra campioanei en-titre, Cluj Crusaders.
Actualul sezon e unul destul de bun pentru Locos – chiar dacă formația reșițeană a pierdut două dintre cele trei meciuri disputate până acum. Reșița Locomotives a învins acasă formația Mureș Monsters, a pierdut la mare luptă deplasarea de la Bucharest Rebels și a cedat la Timișoara 89-ers, după un joc pe care reșițenii l-au controlat până la pauza mare. Acum, urmează un nou examen dificil acasă: duminică vine la Reșița campioana în exercițiu, Cluj Crusaders.

„Invităm toți iubitorii sportului să vină alături de noi, să ne încurajeze, sperăm să facem un meci frumos și să oferim un spectacol publicului. După ce am făcut un meci foarte bun la București, din păcate la Timișoara am prins o zi mult mai slabă, am avut și cîteva accidentări. Am pierdut acel meci, ceea ce face ca, indiferent de rezultatul meciului din această săptămână, să fim nevoiți să facem o deplasare la București pentru semifinale. Vestea bună e că suntem calificați în play-off și avem în continuare șanse la câștigarea campionatului, dar trebuie să ne îmbunătățim mult jocul și să dovedim că merităm să fim acolo”, a declarat Raul Siladi, fondatorul Locomotivelor. Partida Reșița Locomotives – Cluj Crusaders se va disputa duminică, 2 iunie, de la ora 14.00, pe stadionul Gloria din cartierul reșițean Govândari.

De interes:  Răchia, principala carte de vizită a Banatului Montan – BANAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.