Realitatea Plus susține și respectă dreptul la opinie al tuturor cetățenilor români. Precizări importante de presă în cazul Cristian Rizea – Emilia Șercan

Realitatea Plus transmite faptul că Domnul Cristian Rizea nu este angajat al entităților trustului, ci se află într-o relație strict comercială cu Realitatea Media, prin societatea Realitatea – PHG SRL cu sediul în Republica Moldova, al cărui coproprietar este. 

Societatea deținută în coproprietate de către Domnul Cristian Rizea, Realitatea – PHG SRL, a solicitat și a primit acceptul de a retransmite pe teritoriul Republicii Moldova posturile de televiziune Realitatea Plus, Realitatea Star si Realitatea Sportivă.

Potrivit relațiilor contractuale, site-urile deținute de către Realitatea – PHG SRL, în care Domnul Cristian Rizea este coproprietar, sunt găzduite, din punct de vedere tehnic, de serverele aflate în proprietatea trustului Realitatea.  Este o chestiune strict tehnică, Realitatea Media nu este implicată în politica editorială a publicațiilor Domnului Rizea.  

Respectăm opiniile asumate ale Domnului Cristian Rizea, invitat în programele Realitatea Plus în calitate de fost parlamentar al României.

În același timp, ne păstrăm disponibilitatea ca Doamna Emilia Șercan să poată interveni oricând în dezbaterile Realitatea Plus, să își spună opinia despre temele care o au drept subiect.

De interes:  Focar de coronavirus într-o cunoscută cofetărie din Timișoara

Menționăm că Doamna Emilia Șercan a fost invitată să intervină în emisiuni când Domnul Rizea sau un alt invitat i-a pronunțat numele, dar a refuzat de fiecare dată.

Realitatea Plus, prima televiziune de știri din România, susține și respectă dreptul la opinie al tuturor cetățenilor români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.