Reporter: În județul Teleorman, în comuna Talpa, în comuna lui Moromete, oamenii trăiesc într-o sărăcie lucie. Și poate că Moromete este acum mai actual ca niciodată.

Nicoleta și Marian Medeleanu au doi copii: Cătălin de 4 ani și Mădălin de 6 ani. Trăiesc într-o camaruță toți patru. Situația lor este una disperată, chiar dacă mama se rușinează să ne spună.

Nicoleta Medeleanu: Avem probleme și cu cel mic, trebuie operat. Doar la Grigore Alexandrescu poate fi operat, la Alexandria le e frică tuturor să-l opereze.

Pentru a putea face această operație, familia Medeleanu trebuie să facă rost de bani pentru tren și pentru tot ce înseamnă rămânerea la spital pentru o săptămâna. Momentan, ei trăiesc doar dintr-un ajutor social, iar soțul Nicoletei, capul familiei, este bolnav de plămâni. Realitatea Nicoletei este departe de un trai decent. Mâncarea și toate celelalte bunuri sunt drămuite în așa fel încât cei mici să poată avea strictul necesar. Puțin, dar într-o ordine și o curățenie deplină. Asa am gasit familia Medeleanu.”

De interes:  Judoka de la Muncitorul și Energetica, pe podium la „Cupa Speranțelor” – Banat FM sound factory

Reporter: În vacanță ați fost undeva cu ei?

Nicoleta Medeleanu: Nu, niciodată. Ne dorim doar sănătate. Vrem să învețe, să aibă un trai mai bun decât noi.

O familie greu încercată pentru care nici un ajutor nu este prea puțin. Puteți trimite haine pentru cei doi copii, obiecte de uz casnic sau alte lucruri necesare unei gospodării, la adresa afișată pe ecran. O mașină de spălat ar fi un cadou nesperat pentru această familie, însă ar trebui una manuală, pentru că n-au apă curentă. Sau puteți susține financiar familia. Va rugăm să menționați pe colet sau in transferul bancar Pentru familia Medeleanu Nicoleta.

CONT: RO 30 RNCB 0248 0123 1511 0011, deschis la BCR de Protoieria Videle. Precizați Pentru Nicoleta Medeleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.