Rămasă fără niciun fel de acoperiș deasupra capului, în stare de șoc, Mariana a așteptat-o pe vecina ei Viorica până dimineața, când a iețit și a cerut ajutor. A fost primită și găzduită de aceasta, care i-a oferit gratuit cazare și masă.

Dumnezeu are grijă de cei buni și, prin implicarea părintelui Florin Danu, a fost turnată o mică fundație pentru viitoarea casă a Marianei, pe un teren foarte ieftin, la șosea, pe care părintele l-a cumpărat pentru aceasta.

”Am făcut o strângere de fonduri pe rețeaua de socializare exclusiv pentru casa Marianei, am strâns ceva acolo, ar fi speranță și ar mai fi nevoie de 70.000 de lei pentru a duce la bun sfârșit lucrarea. Vorbim de împrejmuire, vorbim de casă la cheie”, a declarat preotul. 

Cu puțin de la fiecare dintre noi, Mariana poate să-și recapete viața normală. Puteți contribui atât cu ajutoare financiare în contul de mai jos, cât și cu bunuri pentru locuință sau hrană. Vă rugăm să specificați, atât pe pachetele trimise, cât și în transferul bancar – *Pentru Mariana Bleancă:

De interes:  Reghe, pulverizat! Anamaria Prodan rupe tăcerea: "Până la urmă, Reghecampf era soțul meu, nu invers. Poate căsnicia i-a fost o pălărie prea mare!"

CONT : RO 30 RNCB 0248 0123 1511 0011
Deschis la BCR, de Protoieria Videle  *Pentru Mariana Bleancă

Donații de alimente și bunuri se pot trimite pe adresa:
Strada Parcului 17, Oraș Videle, Specificați *Pentru Mariana Bleancă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.