Razie in Timișoara și comunele limitrofe !

Ieri, 22 August 2020, polițiștii timișeni au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică , pentru prevenirea acțiunilor infracționale , reducerea riscului rutier , creșterea  vizibilității elementului polițienesc  pe raza municipiului și in comunele limitrofe, iar in urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 65.000 de lei.

Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă și creșterea elementului polițienesc, precum și pentru verificarea respectării prevederilor în contextul Legii 55/2020 atât pe domeniul public cât și în incinta societăților comerciale. “ 

In urma controalelor efectuate ,au fost verificate  527  de autovehicule, legitimate 1204 de persoane și 181 de societăți comerciale controlate. Au fost aplicate 191 de sancţiuni contravenţionale, 18 permise de conducere au fost reținute de către polițiști, 7 certificate de înmatriculare au fost retrase si au fost constate 10 infracțiuni.

De interes:  "Virtuozii Semenicului", pe scena Festivalului Naţional "Mariana Drăghicescu"

La acţiune au participat 91 de lucrători de poliţie, 23 de polițiști locali, 14 jandarmi, 2 lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, 2 reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și 2 reprezentanți ai Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.