Proiecții inedite la festivalul de Teatru pentru Copii din Reșița – BANAT

Proiecții inedite la festivalul de Teatru pentru Copii din Reșița


Proiecții inedite despre formarea universului, filme documentare sau de animație, dar și scena pentru formații de muzică pentru tinerii. Toate acestea vor avea loc în domul-planetariu care va fi amplasat în centrul civic al Reșiței pe perioada celei de-a doua ediții a Festivalului de Teatru pentru Copii „Lumea Poveștilor”
Teatrul de Vest din Reșița aduce pentru ce-a de-a doua ediție a Festivalului de Teatru pentru Copii „Lumea Poveștilor”, un element cu totul și cu totul inedit. Este vorba despre un dom care se va transforma atât pentru micii specatori cât și pentru tineri. Astfel dacă dimineața și după-amiaza vor avea loc proiecții de filme educative, de animație, sau documentare, seara domul va deveni scena artiștilor care îi vor încânta pe tinerii din municipiul de pe Bârzava.
„Vom amplasa în centru un dom de 16 m, diametru interior, în care se vor face proiecții de 360 de grade, spectatorii vor sta în fotolii care vor lua forma corpului, și vor viziona filme despre crearea universului, găuri negre, filme educative, filme de animație, avem în jur de 10 filme în program. Domul va avea program de la 10.00-13.00, vor fi 3 serii de proiecții de dimineață pentru copii pe perioada 1-8 iunie, iar după-amiezele de la 17.00-20.00 vor fi proiecții destinate spectatorilor de toate vârstele, iar de la 20.00-22.00 sau de la 21.00-23.00 în dom vor avea loc concerte susținute de DJ, trupe rock sau chiar de muzică populară, pentru amatori, serile vor fi dedicate tinerilor”, a precizat Florin Gabriel Ionescu, managerul Teatrului de Vest din Reșița.
Un bilet pentru una dintre proiețiile care vor avea loc în dom costă 10 lei pentru copii, respectiv 20 de lei pentru adulți.

De interes:  Vremea 1 iulie. Temperaturi de peste 30°C, apoi furtuni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.