După o întreagă săptămână cu temperaturi semnificativ mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, vremea pare că revine la normal. O veste bună primesc și cei care sunt la mare acum. Vremea va fi una frumoasă, dar apa va fi puțin cam rece. 

În perioada următoare va fi o vreme în general liniștită predominant frumoasă în zilele următoare tocmai bună pentru mini vacanță, iar pentru cei care se află la mare, va fi un cer degajat chiar dacă vor fi nori și innorări temporare 10,40

Vor fi 26 până la 29 de grade în aer din păcate apă marii în cont lasă de dorit are undeva la 20- 22 de grade este mai rece față de cât ar fi normal în această perioadă, când ar trebui să avem 24 de grade în apă.

Va mai bate și briza din când în când, iar meteorologii speră să nu fie la viteze prea mari, astfel încât să nu fie valuri așa de înalte.

De interes:  Virusul mortal care ridică îngrijorări majore în rândul medicilor - au fost raportate deja decese

Cei care se duc la munte au parte de o vreme răcoroasă la acest sfârșit de săptămână, cu maxime sub 20 de grade și minime pe la 8 – 12 grade, deci trebuie să aibă și ceva de îmbrăcat la ei.

 Astăzi după-amiază vor fi ceva ploi slabe în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, după care duminică și luni se va înregistra o vreme predominant frumoasă și temperaturile vor ajunge la 24-25 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.