Un front atmosferic rece, asociat unei depresiuni atlantice, va determina o scădere bruscă a temperaturii, intensificări ale vântului și ploi în mai multe regiuni din țară, începând de marți după-amiaza.

Astazi, vremea se va raci, dar valorile termice se vor menţine peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, temporar cu innorari, in special în prima parte a zilei. Vor fi averse şi posibil descarcari electrice, local la munte, în Transilvania, Moldova, Dobrogea şi izolat în Muntenia şi Maramures.

Vantul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificari, local, în regiunile extracarpatice şi pe arii restranse în centru, cu viteze la rafala în general de 40…50 km/h, dar şi la munte, mai ales la altitudini mari, unde rafalele vor depaşi 65…75 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade în estul Transilvaniei şi 24 de grade în sud-estul Munteniei şi sudul Dobrogei. 

In Bucuresti, vremea se va raci, dar valorile termice se vor menţine peste cele specifice datei. Temperatura maxima va fi de 22…23 de grade. Cerul va fi variabil, iar temporar vântul va avea intensificari, la rafala urmând sa atinga viteze în general de 40…50 km/h. 

De interes:  VIDEO Purtătorul de cuvânt al PSD, derapaj halucinant. Mesaj obscen de nereprodus al lui Lucian Romașcanu

La munte, desi temperaturile vor marca o scadere fata de ziua precedenta, acestea se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru începutul lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorari, în special în prima parte a zilei şi în a doua parte a nopţii. În prima parte a intervalului, local vor fi averse şi posibil descarcari electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificari ziua, mai ales la altitudini mari, unde rafalele vor depaşi 65…75 km/h. 

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.