O manichiură acasă nu se va dovedi mai rea decât una de salon dacă cunoști regulile pentru implementarea ei și o practici adesea. Nu te poți lipsi de instrumente profesionale. Cu o manipulare pricepută, acestea vor oferi cel mai bun rezultat. Adevărat, nu toată lumea este familiarizată cu lista completă a lucrurilor necesare. Iată de ce ai nevoie pentru o manichiură acasă. Înainte de a cumpăra instrumentele potrivite din magazinul online Zolla, ar trebui să decizi stilul manichiurii, deoarece există multe opțiuni. Poate fi o manichiură clasică, o manichiură europeană sau chiar cu unghii false. Setul de articole necesare pentru lucru depinde de aceasta.

Ce instrumente sunt necesare pentru manichiura acasă?

Pensetă și foarfecă

Chiar dacă preferi o manichiură simplă, nu te poți lipsi de aceste instrumente, pe care le poți alege din magazinul online zolla.ro.  Vei avea nevoie de ele pentru a regla lungimea unghiilor și pentru a elimina cuticula. Ei bine, dacă tai pielea de la baza unghiilor, cu atât mai mult este nevoie de o pilă electrică sau de foarfece.

De interes:  Marcel Ciolacu, DEZVĂLUIRILE MOMENTULUI la Legile Puterii: Iohannis e principalul vinovat, el a impus guvernarea perdanților

Instrumente de împingere a cuticulei

Vorbim despre un împingător de metal și bețe portocalii. Ambele se folosesc, de regulă, după înmuierea cuticulei și aplicarea gelului de îndepărtare. Se crede că atunci când folosești un bețișor de portocală, ai mai puțin risc de a-ți răni unghiile, așa că este de preferat pentru manichiura realizată acasă.

Tavă

Este un recipient separat special pentru manichiură. Este umplut cu apă sau apă cu săpun pentru a înmuia cuticula.

Pile de unghii

Se știe că nu te poți lipsi de ele, dar nu toată lumea știe ce pile sunt necesare pentru manichiură. Este mai bine să ai mai multe, cu abrazivitate diferită sau chiar o pilă electrică cu mai multe freze.

Dizolvant de unghii

Acesta este un instrument universal care îndepărtează atât straturile convenționale, cât și cele rezistente. Este mai bine să alegi formule fără acetonă, pentru a nu dăuna pielii mâinilor. În magazinul online Zolla găsești produse de îndepărtare a lacului de unghii, care includ ingrediente de îngrijire.

De interes:  Raport CoVid-19, 28 iulie: 159 cazuri noi, un deces, 47 pacienți în ATI

Bază

Baza crește durabilitatea manichiurii și protejează placa unghiei de pătrunderea pigmenților de colorare în structura unghiei. Straturile de bază de înaltă calitate nivelează placa unghiei, umple crăpăturile mici și previne așchiile.

Lac colorat

Este bine să ai mereu mai multe nuanțe universale la îndemână: alb, nud, roșu, negru și să alegi altele suplimentare în funcție de ocazie. Le găsești cu ușurință în magazinul online zolla.ro.

Strat de finisare

Acest lac fixează rezultatul. Și oferă un finisaj frumos lucios, care conferă manichiurii un luciu deosebit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.