Probleme pe Aeroportul Internațional Timișoara din cauza ceții: curse deviate, întârziate sau anulate

Mai multe curse aeriene au avut probleme din cauza ceții care afecteaza zona Aeroportului Internațional Timișoara. În județ este cod galben până la ora 15.00.

Avionul care venea de la Roma la Timișoara a fost redirecționat spre  Cluj-Napoca, iar o cursă  Frankfurt- Timișoara a aterizat la Sibiu. Ambele zboruri au aterizat cu întârziere. 

„Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cu vizibilitate redusă provocată de ceață, zborul WZZ3548 Roma – Timișoara, operat de Wizzair, a fost direcționat spre Aeroportul din Cluj-Napoca, iar zborul LH1471 Frankfurt – Timișoara, operat de Lufthansa, a fost deviat spre Aeroportul din Sibiu. Cele două aeronave au aterizat în jurul prânzului, în siguranță pe aeroporturile unde au fost redirecționate”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Traian Vuia din Timișoara.

Cursa care pleacă de la Timișoara spre Roma are și ea întârziere la decolare, iar cea spre Frankfurt a fost, pentru moment, anulată. 

 

 

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  Narcis Mihăilă se pregătește pentru Mondialul de la Doha: „Obiectivul meu este un nou record național” – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.