Prinși băuți sau drogați la volan: Au fost întocmite dosare penale.

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe DJ 691 în localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani.

În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control pe strada Drubeta din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii Serviciului Rutier Timiş au oprit pentru control pe Calea Timișoarei din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

De interes:  Florin Cîțu, după vizita la „Matei Balș”, la o zi după incendiu: „Avem nevoie de adevăr cât mai repede. Vă promit că vinovații vor suporta consecințele, indiferent de funcția pe care o au”

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control pe strada Corneliu Coposu din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.