Ultimele rezultate partiale oficiale anuntate dupa scrutinul de duminica arata ca Dominic Fritz, candidatul USR Plus, a castigat cu o diferenta de cel putin 20 % fata de Nicolae Robu, candidatul PNL.

Primele declaratii au fost facute de acesta aproape de miezul noptii, in fata a sute de timisoreni veniti in Piata Victoriei sa-l sarbatoreasca.

„Ați spus că nu putem câștiga?! Ați spus să nici nu încercăm?! Dar am încercat! Și am reușit! De azi ștergem cuvintele nu se poate din vocabularul Timișoarei! De azi, nu ne mai lăsăm paralizați de frică că suntem singuri în bulă! Suntem o comunitate, nu mai suntem doar o bulă! O comunitate de timișoreni care împărtășește aceleași valori și aceeași viziune. Dragi timișoreni, mulțumesc! Mulțumesc pentru votul vostru, pentru încredere, speranță, pentru energia voastră! Sunteți inspirația care a făcut ca această campanie să reușească! Mulțumesc! Timișoara a scris din nou istorie! Timișoara astăzi a înfăptuit o nouă Revoluție! Timișoara a încheiat prin vot definitiv perioada de tranziție de 30 de ani după căderea comunismului! Definitiv! E o onoare incredibil de mare pentru mine că m-ați ales primarul vostru. Un om care a venit pentru prima dată aici în 2003, care nu vorbea niciun cuvânt în românește, ați scris istorie. România a ales un primar care nu s-a născut în România, care nu are rude în România”, a spus Dominic Samuel Fritz.

De interes:  Punct de vaccinare la aeroport: oricine se poate imuniza, fara programare prealabilă

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.