Primarul din Crevedia, un nou gest sfidător. În loc de explicații, edilul a trântit ușa în nas echipei Realitatea Plus – VIDEO

Primarul din Crevedia, Petre Florin continuă seria gesturilor sfidătoare la adresa opiniei publice. Edilul localității în care explozia devastatoare a unei stații GPL s-a soldat cu 4 decese și zeci de răniți, continuă să aibă un comportament nepotrivit față de jurnaliști. Luni dimineață, Petre Florin s-a închis în biroul său din primărie și le-a trântit ușa în nas echipelor TV.

La mai bine de o săptămână după tragedia de la Crevedia, edilul poreclit „nu știu nimic”continuă să se ascundă de presă, în timp ce subordonații săi susțin că presa „nu-i lasă să-și facă treaba”. 

Luni după-amiază, patronii stației ilegale de gaz transmit că vor să îi ajute pe sinistrați. Astăzi la ora 14.00, ambii administratori ai firmei se vor duce la locul catastrofei pentru a se întâlni cu localnicii. Zeci de case au fost distruse de exploziile din Crevedia. Patronii vor fi însoțiți de un avocat și vor discuta și cu reprezentanții Primăriei. În paralel, polițiștii iau noi măsuri pentru paza epavei stației GPL, în zonă au fost montate camere de supraveghere performante. 

De interes:  Bilanț coronavirus 13 februarie: 11.967 cazuri noi și 81 decese

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.