Prietenia dintre un câine și calul stăpânului său nu cunoaște limite [VIDEO]

Acest video este o altă dovadă că prietenia nu are nevoie de limite și nu cunoaște discriminarea. Însă prietenii cei mai buni sunt tot animăluțele și în acest videoclip. Priviți cum se înțelege acest câine cu prietenul său mai mare.

Este incredibil ce legătură s-a închegat în cadrul acestei prietenii și cum se înțeleg cele două patrupede. Calul se lasă condus peste tot de Doberman, iar acesta este mândru că poate coordona activitățile uriașului său prieten. Cei doi chiar au grijă unul de altul, calul purtându-l în spate pe cel mic, iar câinele apărând calul.

Acesta este unul din videoclipurile fascinante, deoarece nu te poți abține să nu te gândești măcar odată la prietenii pe care i-ai rănit sau la cei care te-au rănit pe tine și să-ți dai seama că acolo nu exista această sinestezie de care se bucură aceste două animale în relația lor de amiciție. Acest lucru te face să te gândești că mai bun tovarăș decât animalul nu există. Este uimitor cum animalele pot să se înțeleagă atât de bine și cum pot să facă acest pas spre o minunată prietenie.

De interes:  Lumea nu-i ştie sau i-a uitat. Oameni care au inventat componente şi tehnologii esenţiale pentru electronicele de astăzi – William Sturgeon, electromagnetul şi Charles Babbage, maşina de calcul programabilă – Banat FM

Sursa: leslie stark

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.